5535


Voorraad: 650 (Levertermijn: 1 dag)
Niet genoeg op voorraad?
Bijbestelling is mogelijk met een levertermijn van 1-2 weken.
Ontwerp en Bedrukkingskosten = 45€

0,44
Delen met anderenCardcolic voorwaarden
- De kaarten kunnen online besteld worden via onze website of via onze Facebook- pagina (messenger).
- De kaarten kunnen ook ter plekke besteld worden op onze hoofdkantoor in Antwerpen (Mosaic bvba) of in één van onze verkooppunten in Brussel. De prijzen blijven in alle opties hetzelfde.
- De bestelling kan enkel worden geaccepteerd indien de betaling volledig is verricht.
- De kaarten kunnen online enkel besteld worden vanaf minimum 50 stuks. Om minder
dan 50 stuks te bestellen dient men contact op te nemen via Facebook-messenger of ter plekke te bestellen in onze hoofdkantoor te Antwerpen.
- Enkel de kaarten waarbij een envelop aangegeven staat op de voorbeeldfoto zullen ook met een envelop geleverd worden. Deze enveloppen zijn dan ook inbegrepen in de prijs. Indien er geen envelop staat aangegeven op de voorbeeldfoto, is het mogelijk om enveloppen bij te bestellen vanaf 500 stuks.
- De kosten voor de bedrukking bedraagt 45€ van één tot 500 kaarten. Dit bedrag is voor één tekst dat op één zijde van de kaart wordt bedrukt. Om een tweede tekst of bij dubbelzijdige bedrukkingen, zullen de bedrukkingskosten verdubbelen.
- De productie / levertermijn kan tot 2-3 weken duren.
- De kleur van de tekst en de kaarten zelf kunnen tot 5% afwijken van het voorbeeldfoto.
- Tijdens de bedrukking kunnen 2% van de aantal bestelde kaarten gedeformeerd geraken. Deze zullen worden vervangen door nieuwe kaarten met opnieuw een termijn van 2-3 weken.
- Indien uw onbedrukte kaarten heeft ontvangen, kunnen deze gratis worden herdrukt. Hiervoor moeten de onbedrukte kaarten door de koper terug bezorgd worden aan de verkoper. Er wordt in geen enkel geval een terugbetaling verricht.
- Voor verdere vragen of inlichtingen, kan men deze online contact opnemen via E-mail of via Facebook-messenger met een maximale wachttijd van 48 uren voor een antwoord. Men kan ook telefonisch contact opnemen enkel tijdens de openingsuren.
- Onze klanten zijn altijd welkom op onze hoofdkantoor om al onze producten te bezichtigen terwijl ze kunnen genieten van onze koffie.